Prosjektrådgiver

Frist: Snarest

GEZE, med hovedkontor i Leonberg i Tyskland, er et verdensledende foretak som utvikler og produserer system innen dør- vindu – og sikkerhetsteknikk. GEZE har et omfattende produktprogram av automatiske dør- og vindussystem, glassystem, sikkerhetssystem samt røyk- varme og ventilasjonssystemer. GEZE har 2.600 medarbeidere og 31 datterselskaper i 27 land. GEZE Scandinavia som ivaretar salg og service i de nordiske og i de baltiske land, består av et team på 60 medarbeidere. I Norge er vi 16 kollegaer. Kontoret for den Norske virksomheten ligger på Dal i Eidsvoll kommune. Les mer om foretaket på www.geze.no


GEZE Scandinavia ekspanderer og utvider nå organisasjonen med tre nye stillinger som prosjekt Adviser/ Rådgiver i Norge, Danmark og Sverige. Derfor søker vi nå en erfaren og selvstendig kollega til den norske virksomheten der du kommer til å rapportere direkte til Country Manager i Norge og jobbe tett sammen med han og den øvrige salgsavdelingen. Du kommer til å være en nøkkelperson i organisasjonen og ansvarlig for at GEZE´s produkter og løsninger profileres på rett måte, og er det naturlige førstevalget på utvalgte byggeprosjekter. Du arbeider målrettet med CRM og utvikler og bygger opp nære relasjoner med rådgivende arkitekter, ingeniører og byggherrer som arbeider med relevante byggeprosjekt. Med andre ord så jobbar du proaktivt og har fullstendig overblikk over hva som skjer i markedet. Gjennom kontakt og møter med interessenter, hvor du informerer og gir råd om GEZE`s løsninger, med tanke på att produktprogrammet skal beskrives og implementeres i kommende byggeprosjekt.

Prosjektrådgiver GEZE SCANDINAVIA AB avd. Norge

Vi søker primært etter deg som har erfaring fra byggebransjen og som anser deg for å være en salgs- og resultatorientert person med god forretningsforståelse og teft.

Dine primære arbeidsoppgaver

 • Du identifiserer byggeprosjekt der du proaktivt jobber for å gjøre GEZE kjent
 • Du er ansvarlig for å avtale møter med interessenter i det Norske markedet
 • Du gjennomfører møter, avdekker behov og formidler rådgivning om
  GEZE´s produkter og løsninger
 • Du følger prosjektet og registrerer og oppdaterer CRM
 • Du arbeider tett med salgsavdelingen i spørsmål omkring spesifikasjon og utarbeidelse av tilbud i prosjektenes ulike faser

Kandidaten

Den ideelle kandidat kommer fra bygge bransjen og har noen års erfaring med rådgivning og/eller relasjons salg. Du navigerer lett på tvers av avdelinger og prosjekter. Du brenner for å utvikle deg og jobben i takt med en virksomhet, som er preget av vekst.

Personlige egenskaper:

 • Har kommersiell forståelse.
 • Høyt energinivå og grad av selvstendighet.
 • Utadvendt av natur og kommuniserer naturlig.
 • Har et godt overblikk og arbeider på en strukturert måte, har sans for detaljer.
 • Kan skape resultater i samarbeid med dine kollegaer.
 • Utdannelse

  Din utdannelsesmessige bakgrunn er ikke avgjørende, men du har en byggeteknisk bakgrunn som Arkitekt, Ingeniør (B), byggeteknikker eller tilsvarende.

  Øvrige kvalifikasjoner

  IT:
  Rutinert bruker av Microsoft Office og gjerne SAP, hvor CRM og prosjektstyringssystem m.m. er integrert, likesom du kjenner til BIM.

  Språk:
  Norsk og Engelsk muntlig og skriftlig.

  Lønn

  Du tilbys en attraktiv lønnspakke inkludert pensjon- og forsikringer samt firmabil.

  Tiltredelse

  Snarest mulig og etter avtale.

  Send din søknad

  Send din søknad til e-mail: th@hegnaheadhunting.no snarest mulig. Vi evaluerer søknadene fortløpende.

  Kontaktperson

  Trine Hegna, Headhunter, mobil +47 908 56 994

  Interessert? Kontakt oss!