Prosjektledelse

Stilling: Prosjektleder

Frist: Snarest

Modulvegger-gruppen er en tradisjonsrik og ledende aktør i Norge innen fleksible vegger og himlinger. Gruppen består av Modulvegger AS som produsent, Modulvegger Oslo AS, Modulvegger Trondheim AS og Modulvegger Sørlie AS som systeminnredningsentreprenører. I tillegg samarbeides det med veletablerte forhandlere i Norge og Sverige.

Med over 35 år i markedet representerer Modulvegger kunnskap, kvalitet og trygghet for så vel kunder som ansatte. Produktene utvikles kontinuerlige og skal alltid være markedets beste på kvalitet, design og fleksibilitet. For mer informasjon – besøk www.modulvegger.no


Modulvegger Oslo AS har representative kontorer på Ensjø i Oslo, avdelingskontorer i Drammen og på Jessheim. Vi har nå behov for å ansette en prosjektleder til avdelingen på Jessheim.

Prosjektleder Jessheim

Vi søker primært etter deg som har erfaring fra byggebransjen og som anser deg for å være en salgs- og resultatorientert person med god forretningsforståelse og teft.

Ansvarsområder

  • Bearbeide nye kunder og utvikle gode relasjoner mot eksisterende kunder
  • Kalkulering, tilbudsbehandling og oppfølging av tilbud
  • Koordinere bestillinger, følge opp leveranse og montering
  • Kvalitetssikring, etterkalkulering og salgsrapportering
  • Du har ansvar for prosessen helt fra identifisering av nye kunder, fra kontaktfase, gjennom anbudsfasen og frem til ferdig installasjon og overlevering

Hvem er du?

Du har en selgende atferd og utstrakt gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du er ryddig og strukturert, men samtidig kreativ og løsningsorientert. Du ønsker å lykkes på egenhånd, men du motiveres også av å skape en hyggelig vinnerkultur i teamet og selskapet.

Ditt arbeidsområde vil primært være i distriktene Akershus Nord, Hedmark og Oppland, slik at noe reisevirksomhet må påregnes og førerkort er en nødvendighet. Vi har et faglig dyktig og hyggelig miljø ved Jessheimkontoret, og det tilbys god opplæring, konkurransedyktige betingelser og ordninger for den riktige kandidaten.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Interessert?

Interessert? Kontakt oss!